171/365 ZOOOMEEEEERRRR!

Even flink mopperen en voilà, daar is de zomer! Hoe lang het duurt weet ik niet, we genieten maar per dag. Ik heb mijn iPhone even tussen de margrieten gestoken om wat lucht erbij te krijgen en toen vloog er net een bijtje over. Kijk dat is nou mazzel. Ik zag dat er iets door het beeld vloog, maar vaak ben je dan net te vroeg of te laat, maar hij stond er keurig op.
Morgen ‘schijnt het’ weer mooi weer te worden. Maar we wachten het maar af, ik vertrouw die voorspellers nog minder dan het weer zelf. Het zou wel fijn zijn als het lekker weer werd want ik ga m’n elektrieke fiets halen. En m’n oude, spiksplinternieuwe (zes jaar oud, ziet eruit als nieuw) prachtige Batavus met een aantal versnellingen (?), nieuwprijs rond de 1200 euro, inleveren, krijg er 360 euro voor. Beter iets dan niets, maar wat zonde eigenlijk! Als iemand ‘m wil voor dat geld, laat me even weten voor morgenochtend! Ik zet een foto in een pagina, zie tabblad Fiets! 🙂

20120619-191518.jpg

Eén reactie op “171/365 ZOOOMEEEEERRRR!”

  1. Het was zeker lekker weer vandaag, ik heb vandaag mijn E-fiets een servicebeurt laten geven, was zelfs al toe aan een nieuwe achterband. Maar ja ik heb er dan ook al meer dan 3000 km mee gefietst.
    Zag prachtige klaprozen onderweg, was eigenlijk van plan om vanavond nog even terug te gaan met ondergaande zon, maar het is redelijk bewolkt.
    Grappig dat bijtje dat zomaar je beeld binnen vloog.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: