213/365 Lambada!

Door: Margo

31 jul 2012

Categorie: Portretten

2 reacties

Tim moest even weg en met Aïcha (9) gaan we even de stad in. Jan bedacht om met haar de toren van de grote kerk te beklimmen. Het is een mooi uitzicht van daarboven. Maar Aïcha heeft niet haar goede schoenen aan 😉 en de klim gaat niet door. Dan maar naar Mc Donalds. Je moet toch wat. Als ze haar chicken wings op heeft verdwijnt ze naar de kinderspeelruimte. We gaan haar halen als we weer willen gaan en ze speelt daar met twee kleinere kinderen. Dan klinkt de Lambada uit de muziekboxen. Aïcha begint te dansen en de kleintjes doen al snel mee. Aïcha pakt het meisje bij haar middel en draait haar, tot groot plezier van het meisje, in het rond. Heerlijk te zien hoe kinderen onbevangen zomaar vriendschappen kunnen sluiten voor een half uurtje.

20120731-224539.jpg

20120731-224603.jpg

De foto’s van vandaag zijn verre van scherp, maar ik plaats ze toch, want aan het maken van andere foto’s kwam ik vandaag echt niet toe.

2 reacties op “213/365 Lambada!”

  1. Enig. Waarom blijven wij geen kinderen? Het zou allemaal zoveel gemakkelijker gaan, Margo.

  2. Heerlijk om te zien idd. De lambada vond en vind ik ook een heerlijk nummer. Moeilijk om daarop stil te blijven zitten.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: