266/365 Inpakken en …

Door: Margo

22 sep 2012

Categorie: Canon 60D, Insecten, Mijn tuin, Planten, bloemen

1 reactie

Lensopening:f/7.1
Focuslengte:100mm
ISO:160
Sluiter:1/0 sec
Camera:

Veel tijd en rust om te fotograferen is er niet vandaag. Er moest gepakt worden, want we gaan even weg. Dochter komt ons honneurs qua katten waarnemen en op het huis passen. En als zij even niet kan komt vriendin voor katten- butler spelen. Waar we naar toe gaan? Dat zie je de komende dagen vanzelf! 🙂 De fototas is gepakt, alle toebehoren erbij. Met een beetje geluk heb ik wifi waar ik ben zodat ik foto’s kan plaatsen.

Hetzelfde lieveheersbeestje beweegt zich nog steeds rond de Kreteense margrietjes. Het lieveheersbeestje dat nog geboren moet worden zit nog in de larve/is nog een larve (?).

20120922-231744.jpg

Toegift:

Ik liep vanavond de planten in potten water te geven, dode bloemen weg te knippen en mijn neus in de lathyrus te steken (de heerlijkste geur!), toen ik zag dat er een bij op de witte lathyrus zat. Om 19 uur is het nu al best fris en ik verwachtte dat ‘ie de nacht daar zou doorbrengen. Ik haalde de iPhone en het lensje en maakte wat foto’s. Kennelijk had ‘ie daar na een poosje toch genoeg van en vloog alsnog weg. Als je de foto vergroot zie je een baan haren op zijn oog. Vreemd toch!

20120922-192331.jpg

Eén reactie op “266/365 Inpakken en …”

  1. Hele fijne dagen , geniet er van!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: