279/365 Villapark Várgesztes en Mór

Door: Margo

05 okt 2012

Categorie: Architectuur, Hongarije, iPhone4

2 reacties

Lensopening:f/2.8
Focuslengte:3.85mm
ISO:100
Sluiter:1/0 sec
Camera:

De laatste dag hier, morgen vertrekken we weer. Mocht je na mijn summiere verslagjes met foto’s van de omgeving denken: dat lijkt mij ook weleens wat, om daar een weekje (of twee) rond te kijken, hier ook nog wat foto’s van het park waar wij zijn. Het is geheel in Nederlandse handen, bestaat uit 125 huizen, restaurant, tropisch binnenbad en een buitenbad inclusief glijbanen en de hele mikmak, veel speelgelegenheid voor kinderen, een aantal huizen met inpandig zwembad, conferentieruimte, enzovoort enzovoort. De huizen zijn groot; vier slaapkamers met elk 2 bedden (waarvan een gelijkvloers), twee badkamers (één gelijkvloers), ruime open eetkeuken en woonkamer, balkon, terras, ruime tuin en garage.

20121005-115411.jpg

’s Zomers kan het hier aardig warm worden, in het voor en najaar is het hier rustig en nog steeds een lekkere temperatuur. Het is nu 12 uur en ik zit buiten dit logje in de schaduw te maken. (De zon schijnt, maar dan zie ik niets op het scherm van m’n iPhone. )

20121005-115726.jpg

Google maar op Villapark Várgesztes, dan kom je vanzelf de aanbieders en meer info tegen!

20121005-120135.jpg

Nog even een toevoeging. Vanmiddag gingen we naar Mór en dat bleek toch ook weer een leuk stadje te zijn. We vielen met ons neus in de boter, gister waren de wijnfeesten begonnen. Overal waren standjes met allerlei spul, eten en drinken, muziek en gezelligheid. We liepen tegen dit slot Lamberg aan. Wat zijn er toch veel sloten en kastelen in Hongarije!

20121005-211739.jpg

En wat me ook opvalt hier: er zijn erg veel kastanjebomen, die nu allemaal geel kleuren. Eronder ligt het bezaaid met glimmende kastanjes.

20121005-213021.jpg

2 reacties op “279/365 Villapark Várgesztes en Mór”

  1. Ziet er super uit daar, je hebt een mooie impressie gegeven ervan. Het is dat het zo ver weg is, maar anders wist ik het wel….
    Goede terugreis.

  2. Margo ik heb genoten van je foto’s en verslagen waar jullie overal naar toe zijn geweest.
    Voor mij was het een beetje een feest van herkenning daar wij in de jaren 90 heel vaak in Hongarije zijn geweest en ook daar waar jullie poolshoogte hebben genomen van die mooie bijzondere steden die Hongarije te bieden heeft.
    Een hele goede terugreis en geniet onderweg nog maar een beetje van al die mooie bomen die nu zeker al in herfstkleuren aan het veranderen zijn.

    Good luck!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: