350/365 Boeken

Door: Margo

15 dec 2012

Categorie: iPhone5, Snapseed, Squaready, Stilleven

4 reacties

Lensopening:f/2.4
Focuslengte:4.13mm
ISO:125
Sluiter:1/0 sec
Camera:

De boekenkast in de woonkamer is overvol en boven staan ook nog een paar boekenkasten. Ik ben vandaag bezig geweest hier wat heen en weer te schuiven. Ik heb nog een paar boeken van mijn vader, zijn oudste boeken, studieboeken, repertorium in drie delen en twee Bijbels.
Ik hou niet van oude boeken, ik vind ze stinken en ben er eigenlijk een beetje vies van, maar niet van deze boeken die ik zelf oud heb zien worden.

20121215-160437.jpg

Net als dit boekje, het enige Zuid Afrikaanse kinderboekje dat ik nog heb. Aan de hand van de staat van boeken en foto’s, en vooral de verkleuring ervan, is goed af te lezen dat ik zelf ook niet meer zo jong ben … šŸ˜¦

4 reacties op “350/365 Boeken”

  1. Zo,n soort boekje heb ik ook nog, is van mijn moeder geweest. Bij mij kriebelt het ook die kast eens goed op te ruimen, er wordt hier weinig gelezen en ouwe dikke Ludlum pockets vind ik nu niet echt de mooiste om te bewaren… Net als een encyclopedie waar nooit meer iemand in kijkt.

  2. Dat zijn ok de boeken die we er nu uit mikken. Ooit aangeschafte romans of detectives waar we niet kapot van waren, die mogen naar een bejaardenhuis of zo. Literatuur bewaar ik wel en verder alle kunstboeken, fotoboeken, geschiedenisboeken.. Enzovoortboeken.. Zucht. Dus er blijft nog zoveel over dat het wegdoen van een paar boeken niet eens opvalt. Ik zal eens een foto van de hele boekenkast plaatsen. Als ‘ie weer netjes is! šŸ˜‰

  3. Ik wil wel 1 bijbel overnemen.

  4. Ja, is goed. Je mag ze ook beide meenemen. Als ik pas agenda’s even mag lenen. Om wat dingen over te nemen,


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: