Einde

Door: Margo

01 jan 2013

Categorie: Uncategorized

2 reacties

Het project is ten einde.

Je bent van harte welkom op mijn FOTOBLOG waar ik de komende 52 dagen collages van alle hoofdfoto’s van het project plaats.

Ik ga daar ook weer verder met de ‘gewone’ fotografie. Over twee weken gaan wij er even van tussen naar Andalusia, een break uit de kou en grijsheid, dus hoop ik je daar, op mijn fotoblog, (in Andalusia mag ook natuurlijk! šŸ˜‰ ) weer te zien!
Vul onderaan het weblog je mailadres in, dan ontvang je een notificatie als er een nieuw logje is.

Bedankt voor het meekijken!
En niet te vergeten de ondersteunende reacties!

Een mooi nieuw fotojaar!

2 reacties op “Einde”

  1. Hallo Margo,
    Met veel plezier heb ik het afgelopen jaar al je geplaatste foto’s bekeken en ik heb er van genoten. Eerlijkheidshalve moet ik wel bekennen dat ik niet alle foto’s even mooi vond maar het was toch wel bijzonder. Dan nog wel een compliment dat je het echt een jaar hebt vol gehouden om elke dag een andere foto te plaatsen.

    Verder wens ik jullie hele fijne dagen in Andalusia, wij zijn er in sept. 2010 geweest en hebben erg genoten van al het moois wat we hebben gezien.

    Groetjes, Astrid

  2. Dank je Astrid. Ik vond ook lang niet alle foto’s mooi hoor, zeker in retrospectief. Maar ik wilde veel experimenteren, en dat pakt niet altijd even boeiend uit. Ik heb het een jaar volgehouden, er zijn echter mensen die al jaren, jaar in, jaar uit iedere dag minstens Ć©Ć©n foto plaatsen. Zoals marmein.nl. Dat vind ik pas knap!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: